Sessió 22 de juny


En aquesta sessió de 22 de juny, vam observar i analitzar com era la sensació de caminar des de diferents parts del cos. Deixant tota la concentració a una part focalitzada, ja sigui el cap, les caderes, el pit, etc. Després de realitzar-lo de forma pràctica, vam analitzar-ho de forma més teorica tot enumerant totes les sensacions i emocions que haviem percebut al caminar en cada part del cos. Per exemple, la sensació que vem notar de caminar des del cap es empoderament, i encanvi des del pit una sensació més de subèrvia. 

Més endavant, ens vem dedicar ja més a la veu i la seva projecció, paral·lelament amb aquestes expressions corporals que realitzem amb l'acte de comunicar. Va ser molt entretingut la veritat com ja es d'esperar en aquestes sessions. Són productives perque aprenem conceptes i coses noves a posar en pràctica en el nostre dia a dia, pero alhora es fan mlt ''amenes'' gràcies a aquesta metodologia tan dinàmica, que alhora ajuda a que no perdis el fil de les sessions. 

Per finalitzar de forma individual,  vam haver d'expressar una frase que ens pensavem nosaltres que aquesta anava  acompanyada de gestos molt  exagerats per emfatitzar aquesta expressió de les emocions i sensacions amb la frase.

S'ha de comentar que cada vegada em sento més aprop de la presentació final i els nervis ja es començem a notar. Pero tambe em sento més segura tenint aquestes noves tàctiques i estratègies alhora de encarar qualsevol exposició de cara al públic, per comunicar lo més fluid i eficaç possible. Em sento molt orgullosa del progrès i aprenentatge que anem acomulant en especial amb aquesta assignatura, per ser la diferent de la carrera. I en la que tenim més oportunitat d'expressar-nos en grup, que això ajuda a alliber-nos i penso que seria útil i beneficiós per tothom.




Comentarios

Entradas populares de este blog

Quarta sessió: La respiració

Exercici setmanal